MAS Království Jestřebí hory

O nás Servis regionu Fotogalerie Kontakt

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Studentský parlament MAS Království – Jestřebí hory podpořil projekt „Příprava tábora“

Publikováno: St 01.03.2023

Region: Jestřebí hory

První chlapecký oddíl se zapojil do programu s názvem Tandémové neformální vzdělávání. Pro mladé vedoucí si dva starší a zkušenější připravili vzdělávací program týkající se přípravy tábora

Instruktoři si nejprve chystali otázky, zjišťovali informace, tiskli obrázky, zakládali internetové odkazy, připravili praktické příklady, organizovali průzkum a zajišťovali techniku, tak aby se při samotné realizaci této vzdělávací aktivity mohli v průběhu pěti setkání tzv. tandémově doplňovat.  Věnovali se těmto tématům: Zhodnocení minulého tábora, Kde hledat inspiraci pro přípravu programu, Jak se pracuje s interním systémem skautIS, Stanovení cílů tábora, Příprava celotáborové hry, Řešení krizových situací.

Šest našich potencionálních vedoucích si po akci odneslo spousta užitečných informací a zkušeností, které bez pochyby využijí nejenom jako táboroví vedoucí ale i v životě jako takovém. Naše instruktory realizace této vzdělávací akce obohatila ve schopnosti spolupráce a komunikace. Děkujeme tímto Místní akční skupině Království – Jestřebí hory, o.p.s. za vedení při realizaci projektu a za finanční podporu. 

Stanislav Řezníček

Zástupce vedoucího I.chlapeckého oddílu

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás