MAS Království Jestřebí hory

O nás Servis regionu Fotogalerie Kontakt

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Letní cestovatelská soutěž s Toulavým baťohem

Publikováno: St 15.06.2022

Region: Jestřebí hory, Podkrkonoší

Prázdniny jsou tu a vy přemýšlíte nad tím, jak zabavit své ratolesti? Vydejte se na cesty křížem krážem Kladským pomezím s Toulavým baťohem a zapojte se do cestovatelské hry o hodnotné ceny!

Nejprve se vydejte do některého z informačních center našeho regionu a vyzvedněte si ilustrovanou mapu Kladského pomezí, která vám poslouží jako přehledný zdroj inspirace, ale také jako herní list pro sbírání razítek. Ta získáte na  výdejních místech uvedených v mapě. Pro prvních 200 účastníků soutěže, kterým se podaří nasbírat 5 různých razítek, jsou nachystány odměny v podobě dřevěného ořezávátka na tužky a jo-ja s motivem Toulavého baťohu. Vyzvednout si je můžete opět v infocentrech, a pokud navíc vyplníte registrační formulář, zapojíte se do slosování o 8 hodnotných cen, které proběhne 4. října letošního roku. 
A na jaké ceny se můžete těšit? Tou hlavní je víkendový pobyt pro celou rodinu v hotelu Rajská zahrada s volným vstupem do hotelového wellness. Dále můžete vyhrát čtyřdenní rodinný pobyt v kempu Brodský se zapůjčením koloběžek a  slavnostní večeří, dvoudenní pobyt pro dvě osoby v Hotelu U Beránka, rodinnou vstupenku na prohlídku Měděného dolu
Bohumír s bývalým havířem, voucher na občerstvení v Dannyho kavárně v Hotelu U Beránka nebo rodinnou vstupenku do Bastionu I a podzemí v pevnosti Josefov včetně posezení v kavárně.
Více informací, tipů na výlety, zajímavostí i zábavy naleznete na webu www.toulavybatoh.cz.
Teď už zbývá jen sbalit se na cesty a vyrazit za dobrodružstvím!

Přílohy / dokumenty:

ico-pdf Tisková zpráva - soutěž s toulavým baťohem.pdf [PDF, 751 kB]

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás