MAS Království Jestřebí hory

O nás Servis regionu Fotogalerie Kontakt

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Podkrkonošská Sněženka opět na Svaté Kateřině!

Podkrkonošská Sněženka opět na Svaté Kateřině!

Klikněte pro zvětšení obrázku.

Publikováno: Po 20.05.2024

Region: Chotěvice, Podkrkonoší

Ve třetím květnovém týdnu se v Chotěvicích tradičně uskutečnila akce pro děti ze základních škol obcí Společenství obcí Podkrkonoší.

Pěkné setkání již poněkolikáté uspořádalo Společenství obcí Podkrkonoší ve spolupráci s Místní akční skupinou Království – Jestřebí hory, o.p.s., tradičně v areálu autokempu Svatá Kateřina v Chotěvicích. O hlavní dopolední náplň programu se postaralo Divadlo VeTři.  „Dlouhý vlas“ a „Ta, co mluví málo“ do Chotěvic přivezli Indiánskou show. Program byl plný písniček, tance a soutěží.

V devět hodin předseda SOP Petr Hrubý seznámil děti i jejich pedagogický doprovod s letošním programem. Počasí nám přálo a dovolilo, aby se akce odehrála venku.

Šestnáctý ročník byl celý v pohybu. Hrdinové Indiánské show nenechali děti v klidu a připravené lavičky zůstaly prázdné. Smích, soutěže, a hlavně tanec provázel děti celým dopolednem. Letní, známé i méně známé písničky vtáhly do děje nejen malé diváky, ale i ty větší z řad starostů, pedagogického doprovodu, a dokonce i pracovníků MAS Království – Jestřebí hory, o.p.s. Všichni tak předvedli své taneční kreace.

Zatímco dospělí potřebovali pauzu, děti se rozutekly na místní hřiště. Následovalo drobné občerstvení od firmy Beas a.s. a předání dárku – co se skvěle hodí na letní výletování.

„Jsme rádi, že se všichni prvňáčci, druháci, třeťáci a určitě i nějací čtvrťáci dobře pobavili, budou na tuto akci vzpomínat a s některými se určitě uvidíme zase za rok.“ zaznělo na rozloučenou několik milých slov z úst ředitele Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. Jana Balcara.

Fotografie z akce si můžete prohlédnout zde.

 

Iva Vašatová

koordinátorka akce Podkrkonošská Sněženka 2024

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás