MAS Království Jestřebí hory

O nás Servis regionu Fotogalerie Kontakt

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Nový web MAS Království - Jestřebí hory, o.p.s.

Publikováno: Čt 22.07.2021

Region: Jestřebí hory, Podkrkonoší

Popis nových stránek MAS KJH

Vážení přátelé,
od 1. července 2021 má naše Místní akční skupina Království – Jestřebí hory, o.p.s. nové webové stránky.

Na struktuře nových stránek jsme pracovali přes půl roku a hledali ideální model, který by vyšel vstříc všem uživatelům. Snažili jsme se, aby byl nový web přehledný a abyste na www.kjh.cz důležité informace rychle našli. Věříme, že se nám to podařilo.


Prohlížejte s námi:

V podsekci O nás najdete vše důležité k MAS – historii organizace, její orgány, důležité dokumenty nebo například informace pro zájemce, kteří by se chtěli stát partnerem MAS.
V části Servis regionu je popis služeb, které MAS poskytuje svým zakladatelům, tedy Svazku obcí Jestřebí hory a Společenství obcí Podkrkonoší.

Aktuality najdete v sekci ZPRÁVY.

Aktuality je možné filtrovat dle jednotlivých svazků, obcí nebo zaměření, podobně jako pozvánky soustředěné v sekci AKCE.

Žadatelům o dotační peníze poslouží sekce DOTACE, kde jsou mj. aktuálně vyhlášené výzvy.

V části stránek věnované VZDĚLÁVÁNÍ najdete informace k šablonám pro nestátní neziskové organizace nebo k Místnímu akčnímu plánu rozvoje vzdělávání v území ORP Trutnov, naše MAS je realizátorem tohoto velkého projektu.

Zajímavosti k našim tradičním akcím (Vlajka pro Tibet, Olympiáda pro starší a dříve narozené…) jsou k mání v sekci PROJEKTY.

Obrázky z našich akcí si můžete prohlédnout v sekci Fotogalerie.

Vpravo pod titulním obrázkem jsou odkazy na náš Facebook nebo na YouTube kanál MAS, kde stále přibývají aktuální videoreportáže.

Na původní web, který je naší kronikou a přibližoval dění v MAS od roku 2007, se z nových stránek dostanete kliknutím na odkaz vlevo nahoře nebo na adresu http://puvodni.kjh.cz/.

Věříme, že se Vám naše nové stránky budou líbit a že budou užitečným průvodcem a pomocníkem.

Uvítáme i Vaše nápady a náměty k případnému vylepšení portálu.

Rovněž budeme rádi, když si nás dáte do rozesílače a budete nám pravidelně posílat pozvánky a zprávy z dění ve Vaší obci, organizaci nebo firmě. Rádi vše zveřejníme v našich rubrikách.

Petr Záliš

GPS: 50.50966368533537, 16.01855079813915

Zobrazit polohu na mapě

Naplánujte si trasu (přes google mapy)

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás