MAS Království Jestřebí hory

O nás Servis regionu Fotogalerie Kontakt

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Obchůdek 2021+ Program na podporu venkovských prodejen

Publikováno: St 25.08.2021

Region: Jestřebí hory, Podkrkonoší

Dotační program zaměřený na udržení chodu venkovských obchůdků

„Obchůdek 2021+“ - program podpory provozovatelů malých prodejen. Tento dotační program vyhlásilo Ministerstvo průmyslu a obchodu a Královéhradecký kraj se k tomuto programu připojil. 

Účelem dotačního programu je podpora oblasti udržitelného rozvoje venkova, zejména zachování základní funkce poskytovaných služeb na venkově a udržení kvality života venkovských obyvatel.

Dotační program je zaměřen na udržení chodu venkovských prodejen v místech, kde je jediná prodejna potravin a bez podpory není schopna pokračovat v provozu. Cílem dotačního programu je zachovat základní funkce v oblasti veřejné správy na venkově s ohledem na kvalitu života. Dotační program je zaměřen zejména na podporu zachování provozu obchodů se základními potravinami a smíšeným zbožím na venkově v malých obcích.

Detailnější podrobnosti tohoto programu 21RRD20 Program podpory provozovatelů malých prodejen „Obchůdek 2021+“ bude zveřejněn po schválení v orgánu Královéhradeckého kraje – tj. po 13.9.2021 a následně bude 30 dnů zveřejněn na našich webových stránkách: dotace.kr-kralovehradecky.cz.

Přílohy / dokumenty:

ico-pdf Informační list k dotačnímu programu Obchůdek 2021+.pdf [PDF, 261 kB]

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás